To the news list

Квартира еліт-класу тепер на ексклюзивних умовах придбання

June 18, 2021

Корпорація Нерухомості РІЕЛ повідомляє: тепер квартиру в клубному житловому комплексі «Ярославенка», яким ми справді пишаємось, можна придбати на виплат і з градацією ціни*!

Причому, перший внесок може бути й 10%! А при оплаті 100% надається знижка.

ЖК «Ярославенка» - це сучасний клубний будинок еліт-класу, розташований у зеленому мікрорайоні Львова, неподалік центральної частини міста. Квартира в такому будинку - це не просто квадратні метри - це  особливий стиль життя.

Ваш кожен вечір після виснажливого робочого дня буде затишним і комфортним.

Ви засинатимете під заколисуюче шелестіння хвойних дерев за вікном. І прокидатиметесь в сонячному світлі, що пронизуватимуть великі панорамні вікна.

Перше, що ви бачитимете з вікна, насолоджуючись горнятком ранкової кави, тінистий Стрийський парк навколо -  найгарніший краєвид у Львові.

Перше, що відчуватимете, - надзвичайно свіже повітря.

Прогулянки лісом, спорт і пробіжки, пікніки на мальовничих галявинах  - це все лише в кількох кроках від вашої оселі.

І лише в 10 хвилинах - діловий центр міста з його активним, квапливим життям. Ваші сусіди – лише солідні, успішні люди, котрі, як і ви, цінують спокій і затишок.

ЖК «Ярославенка» - це преміальна локація, сучасна архітектура, найякісніші матеріали, лише 27 квартир в будинку, де жодної зайвої людини, де безпека і комфорт гарантовані.

Наразі будівництво завершується. У продажу квартири від 53.01 м кв до 104.6 м кв. Кожна має панорамні вікна й кутові панорамні балкони або лоджії.

І, хоча в наших квартирах немає «ненайкращих» планувань - ми зробили їх вільними, щоб вашій фантазії було де розгулятись - та ми таки радимо якнайшвидше зв’язатись із менеджерами наших відділів продажу, аби встигнути обрати ваше ідеальне помешкання й дізнатись про інші переваги, які пропонує Корпорація Нерухомості РІЕЛ.

*залишок оплачується кожного місяця або кварталу у рівних частинах до завершення будівельно-монтажних робіт в червні 2022 року.

We will call you back, advise, select the best options
Phone number *
Thank you for your application! We will contact you shortly.
Subscribe to news and promotions
Thank you for subscribing to our newsletter!
Join our social networks
Contact us in convenient way
(032) 294-97-40
Feedback
The exchange rate as of 5/7/2024 is 39.6 UAH.
Sales departments
Lviv, 10, Volodymyra Velykoho Street
© 2024  Yaroslavenka. All rights reserved.Privacy policy
Made in WEZOM
This site uses cookies for more comfortable work of the user. By continuing to browse the site, you agree to the use of cookies.